Tõsta krevetid käesooja vette sulama (kui kasutad külmutatud krevette). Kui krevetid on sulanud, siis vajadusel koori need kui pead või sabad on küljes.
Haki kõik lisandid – sibul, küüslauk, tomatid ning petersell.
Pane veepott pasta jaoks sooja ning maitsesta soolaga (peaks maitsema nagu merevesi).
Lisa pannile oliiviõli ning kuumuta tugevamal kuumusel, lisa pannilekrevetid. Prae kuni kuldseks 1 poolt, siis keera ümber, lisa küüslauk, tšilli,poole sidruni mahl, kui krevetid hakkavad valmis saama, lisa veidikesoola/pipart ning sega läbi ja tõsta krevetid pannilt ära (et vältida üleküpsemist - proovi neid mitte kuhjata üksteise peale).
Lisa samale pannile ülejäänud sibulad ning küüslauguküüned (kui vaja lisa pannile veel õli), prae kuni sibul muutub klaasjaks.
Lisa pannile vein ning kuumuta alkohol välja.
Lisa kirsstomatid ning oregano ning kuumuta kuni kirsstomatid hakkavadvaikselt laiali vajuma.
Samal ajal pane pasta potti ning keeda sõltuvalt paksusest 1-2 minutit (toorpastat) või valmis kujul vastavalt pakendi juhistele.
Lisa pannile poole sidruni mahl ja koor ning hakitud petersell, maitsesta soola/pipraga ning sega läbi. Lülita kuumus välja!
Kui pasta hakkab valmis saama, siis tõsta ta lihtsalt potist pannile, lisa krevetid ja sega läbi. Jäta kaane alla maitsestuma 1-2 minutiks.
Enne serveerimist lisa spinat ning juust ja sega kõik omavahel läbi! Serveeri!