Lõika ribid väiksemateks tükkideks (näiteks pooleks, olenevalt ribi suurusest).
Koori sibul ning lõika pooleks, pressi koorimata küüslauguküüs noaga lapikumaks.
Rosmariinioksa peksa noa tagumise poolega mõned korrad, kuni hakkad tundma rosmariini aroome ning lõika ka tšilli pooleks.
Pane õli pannile ning kuumata peaaegu suitsemiseni. Samal ajal kuivata köögipaberiga ribid ning maitsesta mõlemalt poolelt soola ja pipraga, patsuta maitseained liha sisse.
Kui õli on kuum, pane ribi pannile ning suru seda vastu panni, samal ajal pane pooled sibulad, küüslauguküüned, ürdid ning või pannile ribide kõrvale röstima. Prae 1-2 minutit, kuni ribid on kuldpruunid, seejärel keera ribid ümber.
Kui ribi on mõlemalt poolt praetud, tõsta see ahjuvormi ning vala pannil olev rasv ja maitseained selle peale. Prae ka ülejäänud ribid.
Kui ribid praetud, siis pane pann tagasi pliidile ning vala sinna palsami äädikas ning mustasõstraviin. Kuumuta ning keeda umbes 1-2 minutit, seejärel lisa puljong, lase segul uuesti keema tõusta ja vala see ribide ja maitseainete peale.
Kata vorm kaanega (kui kaant pole, siis fooliumiga) ning tõsta 160°C ahju umbes 3h küpsema. Aegajalt soovitan ribisid ümber pöörata, et need saaks leemes ühtlaselt küpseda.
Kui ribid on 3h küpsenud, siis kontrolli, kas liha on juba pehmem ning kui on, siis eemalda kaas/foolium ning lase veel 45-60 minutit küpseda, et ka vedelik saaks aurustuda ning kaste pakseneda.
Tõsta ribid ahjust välja ning lase enne serveerimist ribidel veel kaane all umbes 10 minutit seista.
Serveeri meelepäraselt, näiteks krõbekartulitevõi kartulipüreega. Allesjäänud röstsibulat võid kasutada kastmekausikestena.