Tagasi retsepti juurde
+ portsjonit

Maasika margarita

Maasika margarita on mõnusalt maasikane tekiilakokteil, mis värske, mõnus ja meeldivalt jäine!
Aeg kokku: 2 minutit
Toidukord: Kokteil
Köök: Mehhiko
Raskusaste: Kerge
Portsjone: 2
Kaloreid: 383kcal

Koostisosad

Maasika margarita:

  • 400 g Härmavilja külmutatud maasikaid
  • 1 peotäis jääd
  • 1 laimi mahl
  • 8 cl Espolon Blanco tekiilat (või muud Silver tekiilat)
  • 6 cl agaavi siirupit
  • 8 cl Grand Marnier likööri (või muud apelsinilikööri)

Kaunistuseks:

  • 1 laim
  • 1 spl suhkrut
  • 1 tl soola

Juhised

  • Lisa maasikad, laimi mahl, tekiila, agaavi siirup ja liköör blenderissening purusta kuni ühtlase segu saamiseni.
  • Lisa jää ning blenderda uuesti, kuni segu on jäine ja ilma tükkideta.
  • Valmista klaasid ette serveerimiseks – lõika laimist sektor ning teesellega klaasiservad kokku. Võid ka ½ laimi mahla taldriku peale pigistada ning klaasi mahla sisse kasta.
  • Pane taldrikule suhkur ja sool ning sega läbi, pane klaasiserva vastu segu,et katta laimimahl seguga.
  • Vala kokteil klaasi ning serveeri!

Video

Toitealane väärtus

1 portsjon sisaldab: 300g | Kaloreid: 383kcal | Süsivesikuid: 55g | Valku: 2g | Rasvu: 1g | Millest küllastunud rasvhappeid: 1g | Kiudaineid: 5g | Millest suhkruid: 44g
Tegemist on keskmise toitumisalase teabega - mis võib muutuda vastavalt toorainest, valmistusviisist, jne.
Kui armastasid seda retsepti, siis jaga ka oma meistriteose pilti sotsiaalmeedias, et ka mina seda näeksin! Või lisa pilt meie FB gruppi!Maini ära @rauno.oolberg, lisa tägid #rotaste, #sestmaitseloeb