Pane meresoolaseks maitsestatud pastavesi keemaning keeda pasta vastavalt pakendil toodud juhistele.
Samal ajal haki sibul, küüslauk ja kana ~1,5 cm kuubikuteks.
Pane potti õli, kuumuta keskmisest suuremal kuumusel, lisa sinna sibul ja prae kuni muutub klaasjaks.
Lisa kana, jaota ühtlaselt laiali ning lisa ka küüslauk ja tšillihelbed. Maitseained tuleks panna kana peale, et need kuumal potipõhjal ära ei kõrbeks.
Kui kana on ühelt poolt pruun, siis sega kõik põhjalikult läbi, lisa natuke soola ja kogu jahu, sega uuesti ja prae umbes 1 minut.
Kui jahu on kuumutatud, lisa korraga kogu viin ja kuumuta, seejärel lisa ka puljong ning lase keema.
Lisa toidukoor ja juust ning sega kõik läbi ja lase kastmel 1-2 minutit madalal kuumusel keeda, aeg-ajalt segades kuni kaste on paksenenud.
Haki päikesekuivatud tomatid, petersell ning riivi sidrunikoor ja pressi mahl.
Lisa viimased koostisosad kastmesse, lisa vastavalt maitsele ka soola ja pipart ning sega läbi.
Kurna pasta ning tõsta kastme hulka, sega põhjalikult ning jäta 1-2 minutiks kaane alla ilma kuumuseta seisma, et maitsed saaksid pastasse imenduda.