Tagasi retsepti juurde
+ portsjonit
Pitsarullid

Pitsarullid

Kõige lihtsamad ja kergemalt valmistatavamad pitsarullid, mida üldse teha! Kasutan selleks oma parimat MARINARA retsepti ja vahele natuke juustu ja meelepärast liha ja ongi valmis!
Ettevalmistuse aeg: 5 minutit
Küpsetusaeg: 10 minutit
Aeg kokku: 15 minutit
Toidukord: Peolaud, Snäkk
Köök: Rahvusvaheline
Raskusaste: Ülikerge
Portsjone: 40 tk
Kaloreid: 61kcal

Koostisosad

  • 500 g Härmavilja külmutatud pärmi-lehttaigent (eelnevalt sulatatud)
  • 100 g marinara kastet
  • 100 g Cheddar juustu
  • 35 g kõvajuustu (parmesani)
  • 50 g pepperonit/salaamit/sinki
  • Jahu rullmiseks

Juhised

  • Kui taigen on sulanud, rulli ta õhukeseks (~5 mm paksuseks).
  • Määri taignale ühtlaselt marinara kaste.
  • Raputa peale juustud ning tükelda vorst/sink väiksemateks tükkideks/ribadeks ning pane samuti taignale.
  • Rulli pitsa üheks pikaks rulliks ning lõika omale sobiva laiusega viilud (~1-1,5 cm laiused).
  • Pane grill/ahi sooja ning kuumuta umbes 200°C (samal ajal pintselda rullidpealt munaga ning raputa peale juustu - kui teed ahjus).
  • Küpseta grillil või ahjus 7-10 minutit – aga muidugi võid neid ka lihtsalt ahjusküpsetada! Grillil küpsetamisel pööra nad vahepeal ümber, et saaksid ilusad triibud peale.

Toitealane väärtus

1 portsjon sisaldab: 1tk | Kaloreid: 61kcal | Süsivesikuid: 4g | Valku: 2g | Rasvu: 4g | Millest küllastunud rasvhappeid: 2g | Kiudaineid: 1g | Millest suhkruid: 1g
Tegemist on keskmise toitumisalase teabega - mis võib muutuda vastavalt toorainest, valmistusviisist, jne.
Kui armastasid seda retsepti, siis jaga ka oma meistriteose pilti sotsiaalmeedias, et ka mina seda näeksin! Või lisa pilt meie FB gruppi!Maini ära @rauno.oolberg, lisa tägid #rotaste, #sestmaitseloeb