Imekiirelt ja kergelt valmistatavad Belgia vahvlid, mis ei jäta külmaks ei suuremaid ega väiksemaid. Pehmed vahvlid koos omale sobivate lisanditega sobib nii kõhutäiteks kui ka magustoiduks!
275gjahu(mina kasutan tüüp 405 nende vahvlite jaoks)
1splküpsetuspulbrit
¼tl jahvatatud kaneeli
2Eggo kollast muna
150gvõid(sulatatud)
75gsuhkrut
1splvaniljesuhkrut
350gtäispiima
Notsoola
Serveerimiseks:
Värskeid marju
Vaniljejäätist
Muud meelepärast
Juhised
Pane munad kaussi koos suhkrutega ning vahusta tugevaks vahuks.
Samal ajal lõika või väiksemateks tükkideks ning sulata täielikult.
Kaalu kaussi kõik ülejäänud kuivained ning sega läbi.
Kui muna on saanud vahustada ~5 minutit ja on moodustunud tugev vaht, siis lisa peene joana juurde sulanud või (samal ajal korralikult segades/mikserdades).
Seejärel sõelu taignasse kuivained ja lisa ka piim, sega kõik ühtlaselt läbi.
Eelsoojenda ja kasuta vahvlirauda vastavalt juhistele (mina pean oma vahvlirauda soojendama umbes 5 minutit).
Küpseta vahvleid 2,5-3 minutit või nii kaua, et nad pealt oleksid ilusti kuldpruunid ja seest veel pehmed. Kuna kõik masinad on veidike erinevad, siis jälgi kindlasti enda masina aegu.
Serveeri meelepäraselt! Võid ka vahvleid hoiustada kaanega suletavas karbis või sügavkülmas. Viimasel juhul soojenda nad ahjus või mikrolaineahjus kiirelt üles ja naudi just siis kui vaja! 😏
Tegemist on keskmise toitumisalase teabega - mis võib muutuda vastavalt toorainest, valmistusviisist, jne.
Kui armastasid seda retsepti, siis jaga ka oma meistriteose pilti sotsiaalmeedias, et ka mina seda näeksin! Või lisa pilt meie FB gruppi!Maini ära @rauno.oolberg, lisa tägid #rotaste, #sestmaitseloeb