2-3splagaavi siirupit(või nii palju, et kõik saaks kaetud)
Soola(kui kikerhernevedelik on soolaga, siis jäta lisamata!)
Vaht:
160gkikerhernevedelikku(1 konservi jagu)
1tlsidrunimahla
1tlviinakivi pulbrit
175gröstitud maapähkleid
80gagaavi siirupit
60gkookoskreemi(24% rasvasisaldusega)
20gBe Fit supertoidusegu(lisab valku ja šokolaadist maitset - koodiga rauno.oolberg saad selle 10% odavamalt)
Notsoola
Ganache:
60gkookosõli
20-30gagaavi siirupit
15gtoorkakao pulbrit(mina kasutasin Be More'i oma)
30gkookoskreemi
Juhised
Röstitud maapähklid:
Rösti maapähklid - pane ahjupannile maapähklid, kata agaavi siirupiga ning sega läbi, vajadusel lisa soola. Agaavi siirup karamelliseerub mõnusalt ja lisab kerge toffee järelmaitse pähklitele!
Rösti maapähkleid ülevalt-alt küpsetusega 220°C ahjus 5-7 minutit, kuni pähklid on kuldpruunid, lase jahtuda.
Vaht:
Pane kikerhernevedelik koos sidruni ja viinakivipulbriga max kiiruselemikserdama umbes 10ks minutiks.
Samal ajal valmista maapähklivõi Twister kannu või köögikombainiga.
Eraldi kaussi lisa maapähklivõi, Be Fit segu, kookoskreem ja agaavi siirup, sega käsivispliga kuni saad ühtlase kreemi.
Kasutades spaatlit sega kikerhernevaht 3 jaos vaikselt maapähklivõi kreemisisse. Väldi ülesegamist, et õhk kreemist välja ei läheks.
Kui segu on hästi segunenud tõsta klaasidesse ja pane külmkappi võimalikultkauaks tahenema.
Ganache:
Ganache jaoks lisa potti kookoskreem, agaavisiirup ning kookosõli, kuumuta kunikõik on segunenud ja kookosõli sulanud, lisa juurde toorkakao pulber.
Lisa ganache maapähklivõi vahule ja jäta külmkappi tahenema, seejärel serveeri meelepäraselt - lisa allesjäänud maapähkleid, soovi korral marju jne!
Tegemist on keskmise toitumisalase teabega - mis võib muutuda vastavalt toorainest, valmistusviisist, jne.
Kui armastasid seda retsepti, siis jaga ka oma meistriteose pilti sotsiaalmeedias, et ka mina seda näeksin! Või lisa pilt meie FB gruppi!Maini ära @rauno.oolberg, lisa tägid #rotaste, #sestmaitseloeb