Tagasi retsepti juurde
+ portsjonit

Marinara kaste

Marinara kaste on üks parimaid ja põhilisemaid kastmeid Itaalia köögis - saad teha sellega pastat, lasanjet, PITSARULLE, tavalist pitsat või kasvõi LILLKAPSAPITSAT!
Aeg kokku: 10 minutit
Toidukord: Kastmed
Köök: Itaalia
Raskusaste: Ülikerge
Portsjone: 1
Kaloreid: 122kcal

Koostisosad

  • 500 g tükeldatud tomateid (värsked või konservis ruudulised tükid)
  • 1 keskmine valge sibul
  • 1 küünt küüslauku
  • 2 spl Extra Virgin oliiviõli
  • 1 tl kuivatatud oreganot
  • 1 tl kuivatatud basiilikut
  • ½-1 tšillit (või kuivatatud tšillihelbeid)
  • 1 spl suhkrut
  • Soola/Pipart

Juhised

  • Kurna üleliigne vedelik tomatitest sõelaga ära.
  • Kastme jaoks lisa kõik blendrisse (sibul ja küüslauk puhastatult) ja blenderda läbi (tomatitest vaid pool kogust).
  • Kui kõik on ühtlaselt blenderdatud lisa ülejäänud kogus tomateid ja pulseeri läbi, et jääks ka veidike tekstuuri kastmesse - proovi mitte üle blenderdada.

Toitealane väärtus

1 portsjon sisaldab: 600gr | Kaloreid: 122kcal | Süsivesikuid: 25g | Valku: 5g | Rasvu: 3g | Millest küllastunud rasvhappeid: 1g | Kiudaineid: 6g | Millest suhkruid: 14g
Tegemist on keskmise toitumisalase teabega - mis võib muutuda vastavalt toorainest, valmistusviisist, jne.
Kui armastasid seda retsepti, siis jaga ka oma meistriteose pilti sotsiaalmeedias, et ka mina seda näeksin! Või lisa pilt meie FB gruppi!Maini ära @rauno.oolberg, lisa tägid #rotaste, #sestmaitseloeb