Pane miksrikaussi toasoe või ja kõik suhkrud – vahusta kuni saad tugeva ja kreemja segu. Segule lisa ükshaaval munad ning vahusta kuni kreemja tulemuseni.
Viimasena lisa sisse jahu ja kaerahelbed. Sega ühtlaselt läbi.
Olenevalt koostisosadest lisa kõik koostisosad taignasse (kui teed apelsini omasid, siis lisa sõelutud toorkakao sisse koos jahu ja kaerahelvestega). Kui teed valge šokolaadi-jõhvika omasid, siis võid jõhvikad kas läbi hakkida või lisada tervelt - oma valik.
Kui oled maitsed sisse seganud, on taigen valmis!
Portsjoneeri mõõtelusikaga otse küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile - mina kasutan 50 ml mõõtelusikat selle jaoks. Lisaks ühtlustan pealt veidike lusikaga, et ei oleks suurt muhku.
Küpseta 180°C ahjus (ühe plaadiga ülevalt-alt küpsetus, kahe plaadiga pöördõhk) umbes 10-15 minutit, kuni servad on karamelliseerunud. Küpsised muutuvad toatemperatuuril jahtudes veel kõvemaks.
Jahuta küpsised nii kaua kuni sa neid süüa saad! Mina naudin neid juba soojana – IMEHEAD!
Tegemist on keskmise toitumisalase teabega - mis võib muutuda vastavalt toorainest, valmistusviisist, jne.
Kui armastasid seda retsepti, siis jaga ka oma meistriteose pilti sotsiaalmeedias, et ka mina seda näeksin! Või lisa pilt meie FB gruppi!Maini ära @rauno.oolberg, lisa tägid #rotaste, #sestmaitseloeb