Mõnusalt värskendav sidruni limonaad!

See retsept õpetab Sind tegema ühte parimat, lihtsamat ja maitsvaimat jooki – selleks on sidruni limonaad. See valmib megakiirelt ja parim asi selle juures on see, et saad seda teha ilma keemiata!

Luban, et see retsept on isegi parem poest pakutavatest limonaadidest ning see ei võta üldse kaua aega. Sul pole vaja ei pliiti, ahju, mingeid special vahendeid ega muud sellist. Mina kasutan mullivee jaoks ainult mullimasinat! Kui Sul mullimasinat pole või tahad asja veelgi lihtsamaks teha, võid kasutada pudelist mullivett (maitsestamata ja tavalist, mitte mineraalvett). Või kasutad sootuks tavalist kraanivett, kui mullide sõber Sa ei ole.

Kui tahad suhkrust loobuda võid kasutada selle asemel ka mett – sellisel juhul mett lihtsalt veidi vähem, olenevalt mee magususest. Kui tahad aga täiesti “low-calorie” ehk madala kalorsusega versiooni, siis võid kasutada magustamiseks steviat, mis on samuti naturaalne ning sisuliselt 0-kalorsusega magustaja.

See sidruni limonaad on ideaalne kasutada ka kokteili põhjaks, lisan sellele lihtsalt Koskenkorva sidruni likööri – JA LIHTSALT PARIM JOOK! Alkoholi maitse on sisuliselt mitte eksisteeriv. Kui tahad kõigi jaoks teha limonaadi, aga ise tahaks veidi vallatumat, siis lisa liköör lihtsalt klaasi hiljem juurde.

Kui mõtled, et sellest sidruni kogusest on Sulle vähe, siis võid teha ka juurde SIDRUNIKOOKI või MAKROONE ja panna sinna vahele näiteks SIDRUNIKREEMI!

Sidruni limonaad

See retsept õpetab Sind tegema ühte parimat, lihtsamat ja maitvaimat limonaadi. See valmib megakiirelt ja parim asi selle juures on see, et saad seda teha ilma keemiata!
Ettevalmistuse aeg: 5 minutit
Aeg kokku: 10 minutit
Toidukord: Joogid, Kokteil
Köök: Ameerika, Vegan
Raskusaste: Ülikerge
Portsjone: 6
Kaloreid: 73kcal

Koostisosad

Limonaad:

  • 225 gr värsket sidrunimahla (umbes 5-6 sidrunit - kindlasti oleneb kogus sidruni mahlasusest)
  • 100 gr suhkrut (kui tahad sisuliselt kalorivaba jooki, magusta steviaga)
  • ~15 gr värsket piparmünti
  • 1 l (gaseeritud) vett
  • Jääd

Vallatuks limonaadiks:

  • 4 cl Koskenkorva sidruni likööri (4 cl siis ühe klaasi kohta, ~200 ml kohta)

Juhised

  • Pressi sidrunimahl ning vala suhkruga kannu, sega ning lase seista u 5minutit või kuni suhkru lahustumiseni.
  • Plaksuta käte vahel läbi piparmündilehed (et õlid tuleksid lehtedest välja) ning vala sidrunimahla hulka.
  • Kõige peale vala gaseeritud vesi, lase veidi seista ning serveeri ohtra jääga!
  • Kui soovid teha limonaadist veidike kosutavamat versiooni, siis lisa ka sidruni likööri sinna sisse.

Video

Toitealane väärtus

Kaloreid: 73kcal | Süsivesikuid: 19g | Valku: 1g | Rasvu: 1g | Millest küllastunud rasvhappeid: 1g | Kiudaineid: 1g | Millest suhkruid: 18g
Tegemist on keskmise toitumisalase teabega - mis võib muutuda vastavalt toorainest, valmistusviisist, jne.
Kui armastasid seda retsepti, siis jaga ka oma meistriteose pilti sotsiaalmeedias, et ka mina seda näeksin! Või lisa pilt meie FB gruppi!Maini ära @rauno.oolberg, lisa tägid #rotaste, #sestmaitseloeb
0 vastust

Lisa oma arvamus


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Kommentaarid