Need imekiirelt ja lihtsalt valmivad pulgakoogid on lihtsalt imelised iga tähtpäeva tähistamiseks - kiirelt ja lihtsalt valmiv magustoit, mis ei jäta külmaks ei suuri ega väikseid!
Šokolaadi fondant ehk laavakook on väljast küpsenud, seest toores šokolaadikook, mida iseloomustab voolav sisu. Lisasin oma fondantile lisaks ka Barracuda Vanilla Spiced rummi - see lisab nii imelise vaniljese maitse kui ka veidi vallatuma rummise nüansi fondantile.
Makroonid on ülipopulaarsed Pranstsumaalt pärit maiused - täpselt mandliküpsised, mille tekstuur on väga erinev kõikidest teistest küpsistest - pealt krõbedad, seest nätsked ja mahlased!
See panna cotta on imeliselt lihtne magustoit, mille tekstuur ja maitse on lihtsalt ülim! Ja kuna ma armastan ka kookost, siis lisame sellele ka kookospiima ja törtsu Xanté Kookose-Pirni likööri.
See imeline lihavõttemaius on tegelikult sobilik igaks ajaks - siidine ja mõnusalt täidlane pasha.
See maapähklivõivaht on mõnusalt kreemine, magus ning soolane kõike samaaegselt, lisaks ka vegan!
See on üks imeliselt mureda põhjaga imehea sidrunikook, mis pakub Sulle hapukust ja magusust täpselt samal ajal!
Sidrunikreem ehk sidrunivõie on hapukas ja maitsev lisand nii isetehtud ciabattale, tordile kui ka makroonidele!
Klassikaline brüleekreem ehtsa vaniljekauna seemnetega! Tõeline nauding igasse päeva, olgu see siis veidi tavalisem või erilisem.