Mõnusalt kreemine ja vahutav frappé retsept, mida mina õppisin kunagi tegema Küprosel aastaid tagasi. Sellest ajast saati on see mu üks lemmikuid külmasid kohvisid.
Munavõi on üks äärmiselt lihtne võileivamääre, mis koosneb suuresti just munast ja võist. Lisada võib erinevaid ürte, maitseaineid, miks isegi mitte veidi toorjuustu et saada eriti kreemine ja püsiv tekstuur - siis ei tardu ka külmkapis päris ära.
Imekiirelt ja kergelt valmistatavad Belgia vahvlid, mis ei jäta külmaks ei suuremaid ega väiksemaid. Pehmed vahvlid koos omale sobivate lisanditega sobib nii kõhutäiteks kui ka magustoiduks!
Üleööpuder ongi sisuliselt üleöö puder, mis on siis valmistatud külmkapis üldjuhul. Eraldi keetmist ega kuumutamist see ei vaja! 😉
Omlett on üks kergemaid hommikusööke, mida polegi mõtet keeruliseks ajada. Igal inimesel on omleti osas ka oma eelistus - mulle meeldib omlett pealt krõbedana ja seest rohke juustuga.
Munad Benedicti moodi on ideaalne roog, millega alustada oma hommikut või isegi varast lõunat! Või kui ärkad hilja, siis lihtsalt Sinu hiline hommikusöök! 😁
Imemaitsev suflee juustuga, mis sulatab nii Sinu südame kui ka meeleolu. Proovi kindlasti minu lemmik juustudega!