Kes meist ei tahaks häid ja krõbedaid ahjukartuleid? Just see retsept on nende jaoks parim - seest pehmed ja õhulised, pealt kuldsed ja krõbedad.

See retsept aitab Sul valmistada ühte parimat pardimaksapasteeti - siidine, maitsekas ja kerge valmistada!

Ciabatta on imeline Itaalia päritolu sai, mis on kõrvukergitavalt krõbe ning seest pehme ja õhuline nagu üks ergas pilveke muidu lõõmava päikesega päeval!

Sinimerekarbid on ideaalselt lihtne kuid luksuslik toit, kus valge veini kaste veelgi võimendab seda imelist mereannimaitset.

See maapähklivõivaht on mõnusalt kreemine, magus ning soolane kõike samaaegselt, lisaks ka vegan!

Veisepõsed, mis sulavad suus ja on imelise maitsega! Ettevalmistusajalt on nad kiired, küpsevad aga pikalt ja aeglaselt.

Antud hernerisoto sobib imehästi ka veisepõskedega/lambafileega või ka täiesti iseseisvalt nautimiseks.

See on üks imeliselt mureda põhjaga imehea sidrunikook, mis pakub Sulle hapukust ja magusust täpselt samal ajal!

Sidrunikreem ehk sidrunivõie on hapukas ja maitsev lisand nii isetehtud ciabattale, tordile kui ka makroonidele!

Porgandikook

Porgandikook on imeliselt mahlane, pehme ja maitsetest tulvil - sobib absoluutselt igale lauale, ka peolauale!