Need burgerikuklid on väga-väga pikalt mu lemmikud olnud - kuna iga burgerikukkel on NIII pehme, mahlane ja vetruv. Oma mahlasuse saab kukkel tänu gluteenipastale ehk tangzhongI'le.

Vaniljejäätis on kõige klassikalisem jäätis üldse, siin on Sinu uue lemmik jäätise retsept! Kiire, lihtne ja valmimiseks ei lähe väga midagi erilist vaja ka! Jäätist saab teha ka ilma jäätisemasinata.

Avalikustan teile oma mõnusa ja tervisliku lillkapsapitsa retsepti. Lillkapsapitsat on raske teha, kui Sa selleks õigeid nippe ei kasuta.

Traditsioonilise banaanikeeksi asemel teen mina torti, sest vahest mulle küpsetada ikka meeldib ja no muidugi on see ülimaitsev ja mahlane! Sinu uus lemmik biskviit kookide/tortide jaoks.

See retsept õpetab Sind tegema ühte parimat, lihtsamat ja maitvaimat limonaadi. See valmib megakiirelt ja parim asi selle juures on see, et saad seda teha ilma keemiata!

Selles retseptis räägin Sulle paarist lihtsast nipist, kuidas teha krõbedaid bataadifriikaid.

Makroonid on ülipopulaarsed Pranstsumaalt pärit maiused - täpselt mandliküpsised, mille tekstuur on väga erinev kõikidest teistest küpsistest - pealt krõbedad, seest nätsked ja mahlased!

Aperol Spritz on maailmakuulus kokteil - mis suudab jätkuvalt iga aastaga aina populaarsemaks saada.

Selle retsepti järgi saad mõnusalt maitsekad ja värsked kikerhernekotletid, mis sobivad salatisse, prae kõrvale, niisama näksimiseks kui ka lihtsalt võileiva vahele! 😍

Imehea hummus koos päikesekuivatatud tomatite ja värske basiilikuga. Maitseplahvatus ja siidisus on garanteeritud!